Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Дарина Павлова и Йоана практикуват йога за решение на проблемите си

Заниманията с йога са помогнали на Дарина Павлова и Йоана, както и на много други от известните светски личности, да намерят решение на проблемите си

Йога помага да откриеш собственото си „Аз“, сподели наскоро на стената си във Facebook Дарина Павлова. Вдовицата на Илия Павлов постоянно е в светската хроника на Италия със своите авантюри. Макар и попреминала 50-те, тя показва завидна кондиция, и нейната перфектна форма се дължи на заниманията с йога, признава тя. Дарина насърчава и 24-годишната си дъщеря Паула, която вместо с фамилния бизнес, се изявява успешно в САЩ като инструктор по йога, пояснява „Стандарт“.

Дарина Павлова и Йоана практикуват йога за решение на проблемите си
Дарина Павлова и Йоана практикуват йога за решение на проблемите си

В популярен ТВ формат певицата Йоана разказа за възстановяването си след опасна травма на главата. Освен предписаните медикаменти, по съвет на своите близки, тя започнала да практикува йога. След около месец усърдни занимания с медитация и упражнения под зоркото око на инструктор, изпълнителката се явила на контролен преглед и изумила лекарите с перфектното си здраве.

Йога е една от най-старите практики, съхранила в себе си мъдростта на вековете за здравословния начин на живот и хармонията вътре в човека. Упражненията в йога се наричат „асани“ и е хубаво да се провеждат под наблюдение на опитен учител. Медитацията отприщва менталната енергия и ни помага да се справим със среса. Йога предполага и спазването на определен режим на хранене.

Въпреки почти фантастичните способности, които се приписват на практикуващите йога, не бива да се забравя, че те се постигат след много години на тренировки, с търпение и упоритост. Консултацията със специалист може да помогне за избор на най-подходящата измежду всички системи на йога. Нищо не пречи упражненията да се изпълняват у дома или сред природата, а за да се избегнат травми, е нужен добър учител, дори и виртуален.

Следването на основната линия на източната мъдрост наистина помага на човека да осмисли собственото си „аз“, да придобие самочувствие и позитивна нагласа към заобикалящата го среда, а това е почти половината от решението на жизнено важните въпроси. Заниманията с йога имат положителен ефект при високо кръвно налягане, артрит, симптоми на астма, а спазвайки правилата на здравословното хранене, лесно може да се разделим с излишните килограми веднъж завинаги.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *