Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Минералната вода е най-лековита от извора

Много хора пият всекидневно и безразборно минерална вода, но това по никакъв начин не помага за лечението на една или друга болест

минерален извор

Важно е да знаете, че лечебният ефект е най-силен, когато водата се приема направо от извора. Това са два вида минерална вода, които може да пиете редовно, особено водата от железница. Не сменяйте често минералната вода и не се заблуждавайте, че само водата може да бъде ваша терапия. Безспорно, тя е полезна, но това не означава, че трябва да разчитате само на нейните лековити свойства.

• Железница. Слабо минерализирана е и може да се използва като трапезна, т.е. без ограничения. Има профилактичен ефект срещу стомашно-чревни, жлъчни и бъбречни заболявяния.

• Михалково. Силно минерализирана е. Тя подобрява храносмилането, затова се препоръчва при безапетитие и отслабване на организма. Приема се не повече от половин литър на ден, като е добре да я редувате с трапезна вода и разумно да употребявате газирания вариант на водата Михалково. Най-добре температурата да бъде около 36-37 градуса.

Специалистите са против всекидневната консумация на минерална вода, съветват да сменяте изворите и да редувате с трапезна или чешмяна. Класическата схема е 15 дни минерална вода и 15 дни почивка, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *