ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

„Тонизиращ“ крем за мъжкото достойнство конкурира виагра

Доколкото виагра и подобните лекарства имат много противопоказания, новият „тонизиращ“ крем ще ги конкурира напълно при вдигане на мъжкото достойнство

Виагра и подобните на нея медикаменти вече 6 години се опитват да решат проблемите на силния пол и възвърнат мъжкото достойнство, но уви – поради редица противопоказания, те не са подходящи за всеки. Активната съставка на тези лекарства подобрява притока на кръв и помага на милиони мъже по света отново да изпитат радостта от физическата любов. Обаче в редица случаи на нарушена еректилна дисфункция те са неефективни. Още повече – тези чудотворни лекове са противопоказани на мнозина поради високия риск от различни странични ефекти и опасностите при сърдечни, бъбречни и други заболявания.

"Тонизиращ“ крем за мъжкото достойнство конкурира виагра
„Тонизиращ“ крем за мъжкото достойнство конкурира виагра

Много скоро и тези мъже е възможно да получат ефективно средство, което да възвърне потентността им. Американската фармацевтична компания Strategic Science and Technologies започна тестване с доброволци на крем за подобряване на ерекцията, за който е известно само работното наименование SST-6006, пише MedDaily.

Тонизиращият крем за мъжкото достойнство съдържа веществото силденафил, който е активната съставка на Виагра. Използването е съвсем елементарно – както всеки друг крем, той се втрива точно на място и малко преди да бъде необходим.

Важно предимство на крема е, че лекарството има локално приложение и при използването му в кръвта навлиза 20 пъти по-малко силденафил, отколкото при перорално приложение. Съответно с толкова се намалява и рискът от нежелани реакции – тежко главоболие, гадене и други. Първата фаза на клиничните изпитания с 60 доброволци е успешна. Следва оценка на безопасността, нови тестове и едва тогава може да се пусне в производство. Главното предимство на тонизиращия крем за мъжкото достойнство е, че поради липсата на противопоказания ще се продава свободно в аптеките, съобщава  публикацията.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *