Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

За здрави зъби пийте зелен чай

Много са ползите от зеления чай, но един от най-големите плюсове е, че тази напитка пази от редица лоши болести и освен това се грижи за нашата красота

здрави зъби

Зеленият чай защитава мозъка на старини, като намалява развитието на болестта на Алцхаймер и Паркинсон. Болестта на Алцхаймер е най-разпространеното нервнодегенеративно заболяване при хората и основна причина за слабоумието. Болестта на Паркинсон е втора по разпространение, при нея настъпва отмиране на невроните, отговарящи за изработването на допамин. Изследвания показват, че съдържащите се в зеления чай катехини защитават невроните, като потенциално намаляват риска от заболяване.

Зеленият чай унищожава бактериите, като подобрява състоянието на зъбите и намалява риска от развитие на инфекции. Катехините в зеления чай имат и други биологични свойства. Те са способни да убиват бактерии и препятстват развитието на вируси. Друго забележително преимущество на зеления чай е, че той предотвратява неприятния дъх, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *