ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Започнете грижите за капещата коса преди да опада съвсем

Сред фармацевтите се шири неписаното правило, че който измисли лек срещу плешивост, ще вземе Нобелова награда за медицина

косопад
Може и да не му я дадат, но със сигурност ще се позлати.

Специалистите твърдят, че вече има измислени достатъчно надеждни средства, за да ви поникне нова коса. Не става дума за присаждане ала Боби Михайлов, а за неоперативни методи. Мазила предлагат стотици фирми, но никое от тях не си е спечелило славата на панацея срещу плешивост. Ефект има, но не можеш да разчиташ чак да поникне гривата от младините ти. Повечето обаче забавят падането на косата, така че трябва да се прилагат отрано. Ники Михайлов например твърди, че е опитал от скъпите най-скъпите без никакъв резултат. Но започнал едва след като главата му лъснала съвсем.

И ново поколение лазерни уреди успяват да стимулират никненето на коса. Вече ги има в нашите центрове за красота. Само че става много бавно и е доста скъпичко – пълният курс струва повече от присаждането, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *