Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Шоколадът овлажнява сухата кожа

Това е заради съдържанието на какаово масло

шоколад маска

Прави я по-мека и в същото време улеснява ексфолирането на мъртвите клетки. По този начин освобождава път на новата млада и здрава кожа. Добре снабдената с влага суха кожа е по-сияйна, но и по-еластична, а това означава по-малко бръчки.

Затова отчупете парченце сладост в името на красотата. И забъркайте вкусна маска за лице в домашни деловия, ако имате малко време и желание да експериментирате. Маската е подходяща за нормална – немного суха, немного мазна кожа и без сериозни проблеми като акне. Необходимите продукти са 1/3 ч.ч. черен разтопен шоколад, 3 с.л. сметана, 1/4 ч.ч. мед, 2 с.л. кафява захар. Разбъркайте добре и нанесете с масажни движения на добре почистено и подсушено лице. Оставете да действа 10-15 мин и изплакнете с хладка вода.

Шоколадова терапия може да направите и за косата. Намачкайте един банан, добавете разтопен черен шоколад в количество според дължината на косата и лъжица пчелен мед. Смесете добре и нанесете. Оставете да подейства за 15 мин и изплакнете с хладка вода. Ако чувствате необходимост, измийте след това косата с шампоан, пише списание „За жената“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *