Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Реабилитирайте шоколада!

Обичате го, обожавате го, хапвате го с удоволствие и за удоволствие

шоколад

Споделяте го щедро с приятели и любими хора или тайничко се отдавате на насладата, клекнали виновно в килера на загасена лампа. Проявете малко щедра великденска саможертва, доставете радост и на кожата си.

Много дами вярват, че хапването на шоколад води до омазняване на кожата и респективно я прави склонна към акне. Не е задължително обаче шоколадът да бъде провъзгласен за враг на красотата. Редица козметични продукти и процедури включват сладкото изкушение в менюто за разкрасяване на кожата. И има защо.

Черният шоколад е мощен антиоксидант, който забавя процесите на стареене на кожата. По-силен е от боровинките, гроздето, бадемите. Ефективен е в борбата с бръчките и петната по кожата, подобрява еластичността и е доказано средство срещу целулита И ако смятате, че е живо престъпление да разхищавате безценния източник на щастие, като го намажете на лицето си, вместо да го изядете, помислете за приличното количество витамини, калий, магнезий, цинк, желязо и калций, с които може щедро да нахраните кожата си. Пък и кой е казал, че е забранено да похапвате от вкуснотията, с която сте решили да изплашите пачия крак и релефа по челото? , пише списание „За жената“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *