Да победим ревматизма без лекарства!

Да победим ревматизма без лекарстваВземат се 50 грама корени от бял оман, 50 грама стъбла от овчарска торбичка, 50 грама корени от репей, 50 грама стръкове от комунига, 50 грама корени от брей, 50 грама листа от мечо грозде, 50 грама корени валериана, 50 грама корени от гръмотрън. 2 супени лъжици от билките се варят в 500 мл вода. След прецеждане се пие по една винена чаша преди хранене 3 пъти на ден. Отделно се прави разтривка със следното:80 грама цвят от латинка, 20 броя цветни кошнички от магарешки трън се киснат за 20 дни в 250 грама силен спирт, 150 грама газ и 100 грама зехтин.

При всяко хранене се вземат по 2 чаени лъжички ябълков оцет, 2 чаени лъжички мед, разтворени в 100-150 мл вода, в която са сложени 1-2 капки йод. Пие се през ден на гладно.

За външна употреба се приготвя разтвор от 3 чаши вода и половин чаша ябълков оцет. Разтворът се затопля до поносима температура и в него се потапят болните места. Когато болните места са неудобни за манипулация , парче плат се потапя в горещия разтвор и се налага върху тях. Прави се само вечер 5-6 пъти.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *