Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

4 странни причини, които пречат на тънката талия

Не може да отслабнете? Мислите, че е заради лакомията или лошия ви метаболизъм?

 

дебела-жена

Не е задължително причината да не може да отслабнете да е толкова очевидна. Наскоро психолози събраха опита си и разкриха няколко невероятни причини за това защо диетите и спортът може и да не свършат работа.

Солидарни сте с някой близък

Ако дъщеря ви е в пубертет и е придобила типичната за възрастта пухкавост, вие, дори да правите усилия, може и да не отслабнете. Подсъзнателно сте солидарни с нея и не желаете да изглеждате по-добре, докато тя се чувства зле в дрехите си. По същия начин това може да се отнася за ваша приятелка или дори за някой, на когото симпатизирате и който има проблеми с отслабването.

Показвате, че страдате

Тъпченето с храна е типичен признак за неудовлетвореност и се среща много често при хора в депресия. Ако се чувствате например неразбрани от половинката си, дори да спазвате хранителен режим, вие може да не отслабвате с желаното темпо. Подсъзнателно е възможно да искате да му пратите сигнал, че страдате.

Самотни сте

Трупането на килограми може да бъде и подсъзнателен процес на „обграждане със сигурност“. Тревожни сте, самотни, омръзнало ви е да заспивате сами и да се страхувате от всеки външен звук през нощта. Много самотни жени трупат килограми като защита срещу самотата, а понякога се случва и на жени във връзка, ако не се чувстват достатъчно обичани и закриляни.

Оставате верни на бившия

След връзка някои от нас дълго време не са готови да се отдадат на другиго. По различни причини – още обичат бившия или са прекалено наранени и разочаровани. Ако случаят е любов, ако все още страдате по него, възможно е подсъзнателно да не желаете да се харесвате на други и така да трупате килограми или пък да не може да свалите с обичайните средства, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *