Храна убиваща рака е създадена от наши учени

Български учени създадоха хранителен продукт, който убива клетките на смъртоносната болест рак

Уникална храна успяха да създадат български учени. Тя представлява млечен пастет, който се преборва с опасния рак и дори пречиства тялото от патогени. Професор Христо Чомаков е ръководител на екипа от учени микробиолози работил 37 години над създаването на тази храна.

В основата на тази храна е млякото. Здравословният ефект е уникален, поради факта, че продуктът успява да убие до 81% от клетките на рака. За да има ефект обаче, както е представена от учените, тя трябва да се консумира два пъти на ден по 150-200 грама. Те препоръчват да се яде сутрин и вечер със зеленчуци, понеже ефектът е по-голям с тях. Може и на закуска с филийки пълнозърнест или типов препечен хляб, а може и без други храни да се яде.

лечение на рак
Лечение на рак с храна

Хранителният продукт е полезен освен против рак и при сърдечносъдови заболявaния, бори се с инфекции и дарява тялото със здраве и дълголетие. Той се казва „Столетник”, а млякото за него се прави в една родопска ферма.

Лечението продължава 15 дни. Съставките на млечния пастет са натурално българско кисело мляко, саламурено сирене, извара, лук, червен пипер, нерафинирано слънчогледово масло. Той има най-добър ефект върху рака на дебелото черво, тъй като повлиява добре работата на чревния тракт, освен това смъква високото кръвно налягане и подсилва имунната система.

Започнали са да го прилагат на онкоболни пациенти в няколко столични болници с цел да подпомогнат лечението и за профилактика. Лекарите ще наблюдават как влияе на пациентите, за да се справят с коварната болест рак.

 

 

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *