Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Изхвърлете кремовете с колаген – те са тотално ненужни и вредни!

Изборът на средства за грижи за кожата е богат

 

крем за лице

В желанието си да изглеждаме по-млади ставаме жертва на големите компании, които ни казват, че колагеновите кремове „магически“ ще се погрижат за нашата кожа. За съжаление, доказваме за пореден път глупостта си, като купуваме скъпите мазила, а след това не откриваме никакъв положителен ефект. Добрата новина е, че можем ефективно да увеличим съдържанието на колаген в кожата и по естествен път, което действително ще я подмлади. Но за целта трябва да се храним с правилните продукти.

Колагенът работи заедно с еластина, за да осигури здравина, гладкост, еластичност и блясък на кожата. Той действа като цимент, който я задържа от провисване и сбръчкване, съхранява я млада. Колагенът се произвежда от организма на човека и обикновено той е в достатъчно количество, докато сме млади. Именно затова на 20 години кожата ни изглежда свежа и сияеща. За съжаление, производството на колаген намалява с възрастта, което води до провисване и бръчки.

Защо не можем да увеличим съдържанието на колаген в кожата с помощта на колагенови кремове? Отговорът е прост: защото това е молекулярна структура. Този белтък е структурно прекалено голям, за да бъде биологически достъпен, така че той се намира на повърхността на кожата и не прави практически нищо, за да подобри самочувствието и външния вид на лицето ви, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *