Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Детокс c грозде за здраве и бляскава кожа

Доверете се на гроздето, което може да се намери целогодишно на нашите пазари, за пролетен детокс

 

грозде детокс

Идеален начин за изхвърляне на токсините от тялото, и то по много вкусен начин, е да хапваме от 1 до 3 дни само грозде, но без да надхвърляме 2 кг на ден. А гроздето ще ни се отблагодари за доверието с витамините А, В, С, К, с минералите – калций, калий, магнезий, фосфор, желязо, селен, фолиева киселина, с ензими. Само че 3 дни преди детокса трябва да хапваме само леки сурови растителни храни, а вечерта преди старта да изпием 1 ч.ч. чай сена, който има разхлабващо действие. Той ще ускори пречистващия процес. Гроздето може да мушваме с люспите и семките, защото те съдържат ресерватрол – мощен антиоксидант с подмладяващи свойства, който увеличава стабилността на ДНК и продължителността на живота.

Красиви отвътре навън

Плодът на боговете са ценили и гъркини, и египетски красавици, защото гроздето забавя стареенето на кожата, изглажда бръчките по лицето и укрепва стените на кръвоносните съдове. Като го хапваме, то сякаш покрива ноктите ни със слой Здравина и се сдобиваме с нечуплив маникюр и педикюр. Че и костите подхранва. Ядем ли го редовно, косата ни ще заблести, а кожата ни ще стане кадифена. Освен това гроздето усилва обмяната на веществата и по-точно водно-солевата. Минералните соли, които се съдържат в него, заедно с органичната киселина повишават алкалната реакция на кръвта. А колкото по-алкално е нашето тяло, толкова по-здрави и в тонус сме ние самите. Друга негова важна роля е, че стимулира отделянето на урина и по този начин пречиства кръвта, бъбреците и пикочните пътища и оттам заблестяваме съвсем. Гроздето усилва перисталтиката на червата, особено на дебелото черво, и ни помага да слабеем, пише списание „За жената“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *