Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тахан за сила и здрав черен дроб

Произходът на тахана идва от Индия и Судан

тахан

В народната медицина от дълги времена е признат за еликсир за стомашно-чревния тракт. Освен това таханът усилва защитнитесили на организма срещу вируси и затова се препоръчва за деца и възрастни хора. На трето, но не последно място той е номер 1 помощник на жените в менопауза като профилактика на остеопорозата. Всичко това се случва благодарение на наситения му състав – таханът е отличен източник на мед, манган, калций, магнезий, желязо, фосфор, витамин B1, цинк, молибден, селен и диетични фибри. В допълнениекъмтези важни хранителни вещества сусамените семена съдържат две уникални съставки: сезамин и сезамолин. Те принадлежат към групата на специалните полезни влакна, наречени лигнани, и спомагат за понижаването на холестерола, предотвратяват рисковете от покачване на кръвното налягане. Установено е също, че сезаминът защитава черния дроб от окислително увреждане. Сусамовият тахан има доказано благотворно действие при проблеми със запек, суха кашлица, безплодие при мъжете, проблеми със слуха, дори при кожни проблеми.

Минералите облекчават ревматоиден артрит

Известно е, че благодарение на минерала мед таханът помага за намаляване на някои болки и подувания при ревматоиден артрит. Медта играе важна роля в някои противовъзпалителни и антиоксйдантни ензимни системи. Ако имате нужда да заздравите и да постигнете еластичност на кръвоносните съдове, костите и ставите, не бива да оставате и ден без консумация на тахан.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *