ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Странна и опасна алергия: 26-годишна жена не може да пие… вода!

voda alergiaТя е на 26 години и последните няколко месеца не е излизала от дома си. Просто живее в английската провинция, където се сипят дъждове, невиждани през последните 200 години. А Рейчъл Принс страда от най-рядката възможна алергия. Водата, която дава живот на всяко същество, може да я убие. Дори капка вода върху кожата й предизвиква жесток обрив, придружен с болка, от която може да припадне. Няколко глътки вода, особено ако е студена, пък предизвикват спазъм в гърлото й, който понякога може да се окаже опасен за живота й. Не може да я успокои дори годеникът й Лий Уорук. Оказало се, че капчица от неговата слюнка също предизвиква мъчителната алергична реакция. Така че, целувките между тези двама влюбени на практика са забранени по медицински причини.

Рейчъл била 12-годишна, когато за първи път изпитала страданието на странната алергия. Тя е толкова рядка – едва 35 човека в света са регистрирани с подобни симптоми, че лекарите дълго не можели да разберат какво й е. Така с времето нещата се влошавали, още повече, че като малка тя тренирала плуване.alergiya

„Сега мечтая да мога да си натопя поне пръста на крака в морето“, оплаква се Рейчъл, докато приготвя за излизане. А за нея това е като подготовка за пътешествие, дори в сух и слънчев ден. Защото никога не е сигурно, че няма да заръми. Особено в родния й град Рипли. Затова винаги, когато излиза, се екипира с чадър и ръкавици, дори в горещ летен ден, както и допълнителни сухи дрехи.

Това пък е нов риск, защото момичето е алергично дори към собствената си пот и кръв. Не може да се разплаче заради нещастието си, пише „Стори“. Сълзите й предизвикват същата алергична реакция.

alergia vodaПринудена е да работи от къщи, защощо никога не знае дали ще отиде на работа.

Но винаги в злото има и нещо добро. А за Рейчъл то е домакинската работа. Тя не може нито да пере, нито дори да простре прането от пералнята или пък да измие чаша или чиния. Не е желателно дори да готви. Така че, тази чест се пада на годеника, който, за късмет, се оказва достатъчно толерантен. Дори й прави чай и фрешове – единствените неща, които с изненада установява, че може да пие, без да умира от болка.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *