Не е за вярване! Той НЕ яде и не пие нищо от 72 години насам!

Prahlad djaniИндийски йога на име Прахлад Джани закова вниманието на целия свят върху себе си, след като обяви, че не яде и не пие вече 72 години. Разбира се, той е спрял да ходи и до тоалетна, тъй като просто няма нужда да го прави.

Джани е монах, който се е открекъл от видимия свят. Проповядва абсолютен отказ от материалните наслади и разкрива, че живее сам в пещера. Той е отшелник, но въпреки това често общува с учени. Любезен е и никога не отказва на лекари, които искат да му направят медицински прегледи.INDIEC

През 2003 година например индиецът е бил изследван в една от най-големите болници в Индия. Тогава докторите много се надявали, че ще успеят да разкрият тайната му, но очакванията им не се оправдали. Те така и не разбрали на какво той дължи свръхестествените си способности. Медиците не крият, че са учудени от факта как изобщо необикновеният им пациент е жив.

През 10-те дни, които Джани е прекарал в болницата, не е посетил нито веднъж тоалетната. За последен път индиецът е ходил до WC, когато е бил на 11 години.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *