Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Отговорът на тези 12 въпроса ви гарантира по-добър с*кс!

Можем да го постигнем – важното е само да за­дадем правилните въпроси на себе си и на партньора. Ако сме откровени, ще успеем да раз­нообразим любовния си жи­вот. Ето 12 въпроса, на които трябва да отговорим – първите седем се отнасят до собствени­те ни потребности, другите пет са за партньора ни.

 

  1. Как се чувстваме след секс?

Доволни ли сме, или изпит­ваме празнота и разочарова­ние? Ако не сме достигнали кулминационния момент, не бива да се примиряваме с не­удовлетворението. Добре е да съставим списък – какво ни липсва, за какво си мечтаем. Това е първата стъпка и след нея можем да преминем към точка втора.

 

  1. Какво ни влияе еротично?

При мъжете е достатъчно да видят един привлекателен бюст и вече са готови. При жените е по-различно. При тях сексуалното желание и душевното състояние са пре­плетени по странен начин. Интересно е да се изследва­ме сами – какво предизвик­ва желание у нас? Може би мускулеста фигура или секс роман с подробни еротични описания? Не се ограничавай­те, забравете скрупулите си, касае се за задоволяване на вашата страст. Ако ви доста­вя удоволствие, защо да не разглеждате порносписания? Не е необходимо да прилагате всичко в практиката, но ще имате какво да си представя­те, когато имате нужда.

 

  1. За какво си мислим по време на акта?

Ще е най-добре, ако отговорът е „за нищо“. Това би означава­ло, че наистина се забравяте по време на секс. Ако обаче мисълта ви се връща към пра­нето или пазаруването, значи не сте достатъчно концентрирани. Тук могат да помогнат представите от точка втора. Партньорът ви няма как да разбере дали сте наистина толкова въодушевени, или си представяте, че сте с Джордж Клуни например.

 

  1. Как да постигнем по-добър оргазъм?

Ние сме анатомически така устроени, че обикновените движения невинаги са доста­тъчни, за да стигнем до задо­воляване. За да разберем как е най-добре, трябва сами да опитаме кои са най-чувстви­телните места и кое докосване ни действа най-много. Ако не можете по друг начин, опи­тайте във ваната със струята на душа. Според специалисти­те дори да имаме пълноценна връзка, самозадоволяването е пътят към истинското любов­но щастие. Така ще можете да покажете на любимия какво точно ви харесва.

 

  1. Защо правим секс?

В едно скорошно изследване от САЩ са изброени около 50 различни отговора, между другото и един доста праг­матичен: „За да ми мине гла­воболието“. Не звучи много романтично, но понякога удо­волствието идва, когато пра­вим секс въпреки проблемите. По-лошото е, когато го пра­вим, за да избегнем спорове, за да ни остави на мира или от страх, че ще го загубим. В та­кива случаи трябва сериозно да поговорим за проблемите в отношенията ни, вместо да ги избягваме.

 

  1. Харесваме ли тялото си?

Тлъстинки по корема, отпус­нати бедра – всяка от нас може да направи списък с места от тялото си, които не харесва. Основният въпрос за удовлетворяващия секс обаче е да се чувстваме добре в тялото си. Ако се притесняваме, че той ще забележи недостатъците ни, няма да можем да се отда­дем напълно. Опитайте се да се погледнете през неговите очи – той ви харесва каквато сте. Можете, разбира се, и да се поглезите с масажи, тан­ци, спорт. Колкото повече се грижите за тялото си, толкова повече ще го харесвате.

 

  1. Знаели той какво предпочитаме?

Терапевтите съветват да го­ворим, да споделяме, откъде иначе той ще знае какво обича­ме? Ако не ви е много удобно, можете нежно да насочвате ръката му, да показвате какво ви е приятно. Или напишете къс еротичен разказ и му го дайте. Може така да е по-лесно, отколкото директно да кажете какво искате.

 

Ето u въпросите, които трябва да зададете на любимия си.

Тук е необхо­димо тънко чувство за такт. Известно е, че мъжете не са много приказливи, когато става дума за обсъждане на отношения. Най-важното е да не го упреквате. Подходящият момент е след секс, докато сте още прегърнати.

 

  1. Доволен ли си?

Трябва да се интересувате дали той е доволен не само физически, но и емоционално. Не е задължително да питате, можете и да го наблюдавате – в какво настроение е след секс? Иска ли отново да се лю­бите на другия ден? Чудесно! Но дори да не се е получило, не е страшно. Тревожно е, ако се повтаря често. При мъжете зад сексуалните проблеми също се крият душевни преживява­ния, понякога латентни кон­фликти във връзката, които не се лекуват със секс. Може би има желания, които не смее да сподели с вас. Така стигаме до следващия въпрос.

 

  1. Какво друго би искал да пробваме?

Да се обзаложим ли, че ще се радва на такъв въпрос? По­казва му, че сте любопитна, че се интересувате от него. За такава любовница си меч­таят мъжете. Можете да раз­глеждате заедно списания, да гледате филми, да проучвате непознати територии…Така по-лесно ще формулирате желания. Не сте задължени обаче да правите неща, които не приемате.

 

  1. Къде искаш да те докосвам?

Мислите си, че това е ясно? Не, всеки си има ерогенни зони, които нямат нищо общо с първичните полови органи, но докосването им може да е много възбуждащо – врат, ушни миди, пъп. Ако го целувате по цялото тяло, ще откриете всички горещи места. Същото важи и за вас, разбира се.

 

  1. Кога и колко често ти се прави секс?

Вие искате секс в неделя сутрин, той пред­почита в петък след новините. На него му стига веднъж седмично, на вас не. Вместо да си мислите, че не ви обича, е по-добре да уеднаквите нуждите си. Невинаги се стига до хармония, особено по въпросите колко често, кога и къде. Ако разбиранията му много се различават от вашите, намерете компромис, който да устройва и двама ви, вместо да се цупите. Може би всеки може да определя темпото за по една седмица и после да се сменяте?

 

  1. Какво най-много харесваш в мен?

Този въпрос е предимно за покачване на са­мочувствието. Ако харесва заоблените ви форми, няма да ги криете по време на секс и да се притеснявате от тях. Ако му допада чувството ви за хумор и чарът ви, ще сте сигурна, че ви оценява и като личност. Това ви дава самочувствие, което с удоволствие показвате преди всичко в леглото…

 

10 въпроса, които никога не бива да задавате:

  1. Бившата ти по-добра ли беше в леглото?
  2. Дали ни чуват съседите?
  3. Наистина ли изглеждам добре при секс?
  4. Малки ли са гърдите ми?
  5. Може би трябваше да взема душ?
  6. Зле ли изглеждам?
  7. Добре ли го правя?
  8. Колко още ще го правим?
  9. Не можеш ли да се стараеш малко повече?
  10. Нави ли будилника за утре?


 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *