ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Домашни рецепти при нередовна менструация

6 с. л. ечемик се заливат с 1 л вряща вода ври 15 мин на тих огън и се прецежда изпива се за 1 ден вместо вода.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 г стръкове от жълт кантарион, стръкове от пчелник, цвят от бял равнец и 30 г стръкове клинафче 2 с. л. от сместа се заливат с 500 г вряща вода. Ври 5 мин на тих огън и, кисне 30 мин и отварата се прецежда. Пие се по 1 непълна чаена чаша 3 пъти дневно по 20 мин преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно 30 г стръкове от камшик по 80 г стръкове от клинафче и листа от маточина, 100 г листа от живовляк и по 50 г сладък корен и листа от орех. 2 ч лъжички от сместа се заливат с 500 г вряща вода. Ври 5 мен на тих огън и след изстиване отварата се прецежда пие се по 200 г сутрин и вечер преди хранене.Да се употребява 3 месеца без прекъсване!

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г корени от решетка стръкове от клинафче, цвят от невен стръкове от пчелник и листа от маточина. 2 ч. л. от сместа се заливат с 500 г вряща вода. Ври 5 мин на тих огън и след 15 мин отварата се прецежда. Пие се по 1 ч. ч. сутрин и вечер. Лечението не трябва да се прекъсва 3-4 месеца.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *