Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето как раждат 180-килограмовите жени!

 180-килограмова рускиня изправи на нокти персонала на родилното отделение в най-голямата болница на Владивосток. Биометричните параметри на тази бъдеща майка били толкова необичайни, че за раждането на детето й била направена специална подготовка.

pregnant-yahooЕдрата жена, която е и с внушителния ръст от 187 сантиметра, заради спецификата на телосложението си била насочена към раждане чрез секцио, описват от medportal.ru. Преди да постъпи в отделението, за нея ушили по поръчка специални нощници, тъй като болницата не разполагала с такива огромни дрехи. Екипът за секциото също бил сформиран в извънреден план: вместо двама хирурзи в него били включени четирима. В операционната постоянно дежурил и екип от анестезиолози.

Всички притеснения се оказали напразни: операцията минала като по вода. Бебето не е рекордьор, но със своите 4 килограма и 59 сантиметра дава да се разбере, че ще прилича на майка си.

Не откриваме топлата вода с припомнянето на водещи специалисти, че правилото „бременната яде за двама“ не е меродавно. Важно е бъдещата майка да се храни пълноценно и да се движи максимално за състоянието си, но не и да прекалява с храната. Многото килограми не са само естетически, а основно – здравословен проблем. Не е известно дали героинята на този епизод е натрупала свръхтегло в резултат на бременността, но това за подобни цифри е малко вероятно. По принцип всяко раждане е изпълнено с рискове, какво да говорим за допълнителен товар-проблем от рода на свръхкилограмите!

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *