Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Британка признава: В мен живеят още 15 различни личности!

Кими Самд от Великобритания признава, че поради психическо разстройство животът й понякога напомня кошмар, защото й се налага да се превъплъщава в 15 различни личности

 

шизофрения

В същото време 23-годишната британка твърди, че тази диагноза не превръща човека в маниак, тъй като нито една от тях никога нея е карала да извършва лоши постъпки. В момента единственото, което й създава неудобство, е купуването на 16 различни подаръка по повод рожден ден или Коледа, което й струва доста скъпо.

На въпрос на журналист към коя възрастова категория принадлежат останалите личности, Кими отговаря, че най-често й се налага да бъде 22-годишният японски готвач Сато, 17-годишната привърженичка на здравословния начин на живот Фиона, 4-годишните близнаци Джек и Сайфър, 23-годишен мъж от Йоркшир и 15-годишният бисексуал Теодор.

„Полагам усилия всички личности да се чувстват комфортно и старателно следя за гардероба си. Например фиона настоява в хладилника винаги да има вегетарианска храна, а на момчетата не им харесва да се виждат в рокли. Но истински проблем за мен е Теодор: той използва моята лична карта, за да си купува алкохол, а на другата сутрин се събуждам с ужасен махмурлук. Заради него по цели вечери се мъкна по баровете“, признава Ким.

Първите симптоми на психическото разстройство се появили, когато Кими била на 3 години, но официалната диагноза й била поставена едва след 17 години. Независимо от плашещата многостранност на своята натура, девойката успяла да намери своята половинка в живота -24-годишния Крис, който я обича във всичките й проявления.

„Романтични отношения има само между мен и Крис, но понякога му позволявам да целува и прегръща Коуми, който е гей. Някои от моите личности флиртуват помежду си. Наскоро Тео, който има страници в социалните мрежи, предложил на Фиона да се регистрира във фейсбук, за да могат да заявят за своите отношения. Старая се да информирам за състоянието си колкото може повече хора, за да не смятат такива като мен за убийци или престъпници. Повярвайте, тези личности са абсолютно безобидни“, завършва невероятния си разказ британката, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *