ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Млада жена победи рака и роди близнаци!

25-годишна рускиня преживя тежко лечение в продължение на една година и не се пречупи духом. Небето, характерът – трудно е да се каже кое точно й е помогнало, но Елена Журавльова се излекувала напълно от тежка форма на лимфом.

elenaИсторията на Елена, разказана от www.kp.ru, може да послужи за урок и опора на много хора. 25-годишната жена научила истинската си диагноза, след като цял месец я тъпкали с препарати против алергия. Тя получавала странни отоци на шията, изморявала се прекалено бързо и не успявала да получи адекватна помощ въпреки непрекъснатото си влошаване. Престанала да се грижи за тригодишния си син, наложило се майка й да поеме изцяло грижите за детето.

В крайна сметка стигнала до онкологична клиника, където станало ясно не само че има лимфом, но и че заболяването е в доста напреднала фаза. Вероятността да се излекува не била висока, но лекарите се заели. А Елена се заинатила: ще живея!
Понесла тежки курсове химиотерапия и облъчвания. Прекарала в болницата цяла година, преди да се прибере отново вкъщи. Близките й се грижели за нея като за малко дете. Година след изписването си Елена се чувствала напълно оздравяла. В семейството се върнал предишният живот!

Каква изненада за Елена и съпруга й, когато разбрали, че ще имат близнаци! Бременността на Елена била стриктно следена през цялото време и накрая на бял свят се появили момиченце и момченце.

Дали е чудо? Може би. Но историята е истинска – вижте всички подробности ТУК!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *