ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Използвайте арганово масло за лечение на акне и екзема!

Аргановото масло идва от дървото арган, което произхожда от Мароко. Мароканците го наричат „златото на Мароко”.

Съдържа много полезни витамини, антиоксиданти и мастни киселини и е високо ценено заради своите козметични, хранителни и лечебни свойства. Използвайте арганово масло за масажи, за лечение на акне и екзема, за да хидратирате кожата и косата си или в кулинарията.

Аргановото масло е естествен и безопасен овлажнител за всички възрасти и типове кожа. То лесно се абсорбира и е богато на мастни киселини, които са полезни за защита на кожата от замърсяване и излагане на слънце. Аргановото масло има антимикробни свойства и може да помогне при лечението на кожни лезии. Използвайте арганово масло за предотвратяване и намаляване на стрии и белези, причинени от варицела и други кожни раздразнения.

Храна

Аргановото масло, което се използва в кулинарията има приятен аромат и вкус. То съдържа много витамини, които са от полза за защитата на организма от свободните радикали и поддържане на здраво тяло. Използвайте кулинарно арганово масло, като го смесвате със зехтин.

Акне

Когато организмът произвежда твърде много себум, се появява акне. Аргановото масло е полезно за контролиране на производството на себум и намаляване на акнето. То също предотвратява възпалението и зачервяването, които обикновено съпътстват акнето, както и появата на белези, причинени от него.

Екзема и псориазис

Екземата и псориазиса са кожни заболявания, които предизвикват червени люспести обриви на различни части по тялото. Маслото е ефективно за облекчаване симптомите на екзема и псориазис, тъй като намалява възпалението, сухотата и дразненето на кожата.

 

 

Кое масло е най-добро за кожата?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *