По-малко бръчки, ако се откажем от захарта!

Откажете се от захарта – и рязко ще намалите количеството на бръчките по лицето си. Експерти смятат, че употребата на захар ускорява стареенето на кожата значително повече, отколкото престоят под открито слънце.

brachkiЖените от цял свят трошат купища пари за всякакви овлажнители и кремове против бръчки. Производителите уверяват, че с новия им продукт времето ще започне да се върти в обратна посока, описват от medikforum.ru. Ако обаче си падате по сладкото – никакви кремове, млека и помади няма да ви помогнат. Английската дерматоложка Патриция Фарис споделя как била впечатлена от огромното количество бръчки по лицата на някои свои пациентки. Жените се обръщали към нея за съвет на какви подмладяващи процедури да се подложат – защото изглеждали така, като че ли кожата им е изсушена от прекомерен престой на слънце.

Загадката се криела в храненето на тези дами: всички те безумно обичали сладко. Захарта и пречистените въглехидрати променят кожата ни повече, отколкото цял живот под открито слънце.

Д-р Фарис е разработила хранителната технология “Захарна детоксикация”, доказвайки, че в този случай процесът на стареене може да бъде пуснат в обратна посока. Три дни са достатъчни, за да се откажете завинаги от захарта, коментира дерматоложката, уверявайки, че при такъв режим кожата на лицето бързо променя вида си и се връща към нормалната за съответна възраст кондиция.

През тези три дни не бива да се ядат мляко, сирене и кашкавал, пшенични продукти – хляб, ориз, макарони, изкуствени подсладители, алкохол и плодове с изключение на лимон и сок от лайм. През това време тялото се очиства от захарните токсини, докато се храните с обезмаслено месо, яйца, растителни протеини, леща, грах и фасул.

След първите три дни следват четири седмици, в които може да се ядат червено месо без мазнини, яйца, птиче месо, броколи и авокадо, орехи и фъстъци, зехтин, кафе, краставици, марули и зелен лук, зелен и черен чай, кафе. Разбира се – без прекаляване! След четири седмици резултатите ще бъдат изписани на лицето ви.
.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *