Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Има билка, която унищожава почти 100% от клетките на рака за 16 часа

Живеем в такива времена, че ракът взима милиони жертви и това го прави най-смъртоносната болест на века. Ето защо научните изследователи не спират да търсят „противоотрова“ срещу рака. Оказва се, че има билка, която има способността да заличи почти 100% от раковите клетки и то само за скромните 16 часа.

Списание “Life Science”  публикува изследване, според което активното вещество артемизин, е именно причината за унищожение на раковите клетки при рака на гърдата за по-малко от ден. Билката е широко използвана в алтернативната медицина в Китай и се нарича “Sweet wormwood” или ” Artemisia Annua”. Името в превод означава “сладък пелин”.

Учените са установили, че ако билката се ползва самостоятелно, тя има успеваемост до 30 %, но ако се добави към активното лечение и желязо, тогава този процент скача до 98%.

Преди години активното вещество артемизин е било прилагано основно в борбата с маларията, а сега вече се използва и за заличаване на рака. За проучването е било добавено специално и желязо, защото учените са установили, че при рака на гърдата има значително натрупване на в тези тъкани на гърдите, които са ракови. Тогава идва ролята на артемизининът, който успява така да подбере и да нападне само тези клетки, които са заразени, а здравите остават непокътнати.

Ако преди десетилетия китайците са използвали „сладкия пелин“ само, за да атакуват маларийната треска, то днес вече има десетки изследвания, че при съчетание с желязо тя става успешно лекарство срещу рака.

Френската фармацевтична фирма ”Sanofi” вече е започнала производството и би трябвало да снабдяват на 100% търсенето на световния пазар за лекарства.

 

 

 

 

Рибена супа бори рака на простатата

 

 

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *