Лечебните вани на Кнейп лекуват хемороиди и болести на стомаха

Един монах открил най-ефикасното и евтино лечение на много болести

 

вана, Себастиан Кнайп

С вода Себастиан Кнейп изцелявал болести на очите, хемороиди, заболявания на стомаха и червата, астма.

Сутрешна процедура: обливане на горната част на тялото и гърба. А преди сън отидете в банята, отворете крана и изчакайте водата да стане съвсем студена. Преди това краката ви са били в топли чорапи, горещи. Влизайте във ваната при отворен кран и започнете бодро да марширувате на място. 2 минути са достатъчни.

Отново обуйте топли чорапи, без да изтривате стъпалата. Движете се, за да се сгреете. След това – в леглото, като смените чорапите.

Този ден вземете полувана, обливане и седяща вана. Разпределете процедурите така, че да успеете напълно да се възстановите след едната, да се сгреете, да хапнете, след което да преминете към следващата.

Вземете пълна вана. Сутринта само за 30 секунди се потопете до гърлото във водата. След това се увийте в топъл халат, обуйте дебели чорапи и легнете за половин час в леглото. Сгрейте се добре, след което се захващайте с работата си.

Вечерта е много приятно да направите обливане и всичко, което следва след него: да се сгреете, да се увиете, да изпиете горещ чай с мента. И кризисният ден отминава.

Сутринта наливате студена вода от пръстите на краката все по-нагоре и нагоре, обливате бедрата. А вечерта поливате горните части на тялото със студена вода. Така приключва седмицата на здравето.

Противопоказания

Процедурите не се препоръчват при:

заболявания на пикочополовата система;
– сърдечносъдови заболявания;
– онкологични заболявания;
– открита форма на туберкулоза;
– след инсулт или инфаркт;
– бременни жени;
– по време на менструация, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *