ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Пиенето на собствената урина лекува тежка депресия!?

Двойка се появи в сутрешното шоу на британска телевизия (ITV’s This Morning), за да възхваляват ползите за здравето от пиенето на собствената урина.

Двойката твърдо вярва, че тази практиката е ключова част от това да са отново здрави.

 

Те твърдят, че урината помага за преодоляване на симптомите на депресия, избистря погледа и прави кожата по-чиста. Гледката ужаси зрителите, но двойката няма никакво намерение да спира с тази практика.

Бекс Лонг и Джон Диксън са заедно от две години. Г-н Диксън обяснява, че той пие по една чаша или две от собствената си урина всеки ден в продължение на седем години, след като негов приятел му препоръчва добродетелите на урината.
Когато се среща с г-ца Лонг, преди две години, той я запознава с приятеля му – и след разговора с него тя решава също да опита, защото дълго време е била в силна депресия.

Двамата влюбени сравняват силата на урината с тази на енергийна напитка.  Използват я също и за да лекуват порязвания и изгаряния.

Г-н Диксън разказа за началото, когато започнал да пие собствената си урина, преди седем години, че бил доста „палаво дете“ и забелязал разликата веднага. Той казва: „Открих, че урината балансира главата ми, нещата са по-спокойни и мога да мисля по-ясно.“  А партньорката му добавя, че когато го среща, вече е страдала от депресия в продължение на 10 години, а е на медикаментозно лечение. За да я предпази от пиенето на толкова много лекарства, той й разказва за ползите от пиенето на собствената урина и така започва всичко.

НО КАКВО КАЗВА НАУКАТА?

Наистина ли имат ползи за здравето от пиенето на собствената урина?

  • Терапията с урина е описана още в Библията. Историческите документи сочат, че ацтеките са дезинфекцирали раните с нея.  Ползите също са споменати в индийската и китайската литература.
  • Урината е силно стерилна, състояща се от 95 процента вода и пет процента хранителни вещества като протеини , витамини и минерали . По време на храносмилателния процес, черния дроб се занимава с токсини и тяхното отделяне.
  • Кръвта отива в бъбреците, където се филтрира отново и компоненти, от които не се нуждае тялото се събират в стерилен разтвор, който след това се преминава в урина.
  • Но личният лекар д-р Роб Хикс заявява: “ През годините много хора са заявявали реазлични ползи за здравето от пиенето на собствената си урина, но доколкото аз съм наясно, няма научни доказателства, за потвърждение на тези твърдения.“
  • „Бъбреците са ефикасна филтрираща система, коятро ни позволява да се отървем от това, от което тялото не се нуждае и да го сложим обратно в тялото си изглежда доста непродуктивно.“
  • „Лично аз вярвам, че има по-добри и „по-вкусни“ начини за поддържане на здравето, включително спирането на цигарите, здравословната диета и намаляването на стреса.“

 

ЕТО И ЦЯЛОТО ПРЕДАВАНЕ.

ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ, КАДРИТЕ МОЖЕ ДА СА ПРЕКАЛЕНО СИЛНИ ЗА ПО-ЧУВСТВИТЕЛНИ ХОРА.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *