3 начина да преодолеем косопада

Вземат се една лъжица ситно нарязани корени от лопуш и се заливат с 3 лъжици студено пресован зехтин. Сместа се вари 15 минути като се разбърква. След като изстине отварата се втрива в основата на космиците. Освен това на третата седмица 1 път втривате сок от люти чушки. Сокът се получава по следния начин- в 500 грама водка слагате 3 люти чушки. Престояват поне 3 седмици. Ефектът се появява след 3 месец.

В 1 литър вряла вода се поставят 2 пакетчета чай “Рейбос”и врят 3 минути. Чаят се пие, без да се подслажда. За фрикция се използват изсушените филтри от чая. След като се съберат 10 пакетчета се разкъсват опаковките и се слагат в 500 мл вода и ги варите 15 минути. С тази смес се правят продължителни фрикции на кожата и косата.

Скилидка почистен чесън се разрязва на две. С тях натривате оголените места на главата. Процедурата се прави 4-5 пъти на ден. След кратко време косопада спира и започва да расте нова коса.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *