ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Весела вярва, че ще победи множествената склероза!

26-годишната Весела Огнева от Враца е болна от множествена склероза. Сега заедно с приятелите си тя събира пари, за да замине на лечение в Индия. 4-месечният курс струва 20 000 лева.

veselaДарителската сметка на Веси – за онези, които искат да я подкрепят:
Банка ДСК, IBAN BG15STSA93000010693585, Титуляр на сметката Весела Енчева Огнева. Paypal: vesi_og@abv.bg.

Поставили диагнозата на Весела, когато била 20-годишна, споделя момичето пред “Доктор”. Близо две години болестта давала предупредителни сигнали, които лекарите определили като невроза. Когато нещата станали ясни я уверили, че чрез лечението, което се практикува у нас, склерозата ще е под контрол и животът й няма да се промени особено.
Но не станало така. Придвижването ставало все по-трудно за студентката по ветеринарна медицина и през последната година от обучението си тя вече не можела да посещава лекциите.

За лечението в специализирана индийска клиника научила от неин кадър – индийски лекар, който специализирал в Германия. Особеното в задграничните методи на лечение е философията на аюрведа. Пациентите се лекуват с билкови растителни екстракти, които обаче не са стандартни – приготвят се индивидуално за всеки пациент според проблемите и развитието на заболяването му. За да се очаква подобрение, Весела трябва да прекара в Индия поне четири месеца. Счита се, че множествената склероза може да бъде овладяна, ако лечението се прилага последователно в модули в рамките на поне три години.

Приятелите на Весела, които я подкрепят във всяко отношение и са много активни в социалните мрежи, са организирали истинска кампания в нейна подкрепа. Но освен това те са постоянно край нея. Те дори успяват да й осигурят глътки живителен въздух в планината – като я изнасят почти на ръце до високопланинските хижи. “Инсталират” я върху специална количка-носилка, в която се впрягат двама мъже. На по-трудните участъци помагат още двама, за които са направени странични ремъци.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *