Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Шок! Всяка втора жена е сериозно болна!

Пловината жени страдат от някакви трайни проблеми със здравето. Тревожната статистика показва колко много жени се сблъскват с депресии или различни хронични заболявания, а също и това, че водят твърде уседнал начин на живот.

bolnaФондът за задължително медицинско застраховане на Великобритания направи редовното си годишно изследване за здравето на нацията, отбелязват от medikforum.ru. Анализите показват колко много от анкетираните са се сблъсквали със сериозни здравословни проблеми. Почти половината от участничките в анкетата признали, че страдат от депресии или друга хронична болест.

Всъщност тези показатели за женското здраве не би трябвало да учудват когото и да било, ако се анализира и друга статистика. 25% от жените са официално обявени от експертите за физически неактивни, т.е. те обръщат внимание на физическото си натоварване по-малко от 30 минути в седмицата. Само половината от жените изпълняват съветите за минималните натоварвания в името на здравето.

Според анкетата жените над 65 много често започват да злоупотребяват с алкохола. Всяка седма жена от тази група пийва повече от пет пъти в седмицата, което е значително повече в сравнение с 40-годишните. Именно пиенето, съчетано с ниска физическа активност, е причина според учените за бум на раковите и сърдечно-съдовите заболявания. Жените от тази категория обикновено изглеждат по-стари от паспортната си възрпаст. Може би медиците трябва да акцентират именно върху този момент, за да се спре саморазрушителното поведение на толкова много жени!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *