Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Информираният е защитен

Това са три лесни начина да устоите на изкушението и да си спестите преяждането

 

отслабване

Водете си дневник. Когато си записвате кога и защо неочаквано сте изяли нещо вредно или излишно, примерно след месец ще разберете точно кои навици ви тласкат към емоционално преяждане.

Почивайте активно. Умората и претоварването подпомагат развитието на емоционалния глад. Затова 8 часа сън на денонощието и кратки 30-минутни почивки през деня ще ви помогнат да сте по-волеви и да издържате на изкушенията.

Бъдете наясно с глада си. Има съществени разлики между двата вида глад. Емоционалният възниква неочаквано, не търпи отлагане, изисква определено вредно меню – сладко, мазно или солено, предизвиква чувство за вина, ако му се отдадете. Докато истинският глад се появява постепенно, позволява ви да отложите задоволяването му, приема най-различни видове продукти, а когато го утолите, просто се чувствате сити, а не виновни.

Не се предавайте дори и в първите няколко седмици кантара да не отчита каквато и да е промяна. Добрите новини ще дойдат по-късно. От вас зависи дали да ги запазите добри за дълго време или след известно време да не са актуални. Запомнете, че няма такова нещо като диета – или пазите режим цял живот или скачате от едната крайност в другата.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *