Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Майчин инстинкт – срещу препоръка за аборт: истинска история!

Майчиният инстинкт може да се окаже по-точен от лекарската диагноза. Тази история е за една англичанка, която отказа аборт и пое риска да роди дете с увреден мозък. Какво се случи?

babyМедиците настоятелно препоръчали на Лейн Стук да направи аборт, тъй като бъдещото й бебе развивало необратимо увреждане на мозъка, описват от medikforum.ru. Съпрузите Стук влезли в спор дали наистина да предприемат тази стъпка: майката настоявала да съхрани плода, а бащата – да послушат лекарите. Семейството има и две по-големи деца.

“Казаха ни, че нашата Майли няма да може да говори и почти сигурно – няма да може да ни разпознава”, спомня си Лейн. Абортът наистина би бил ужасно решение, убедена е жената. Сканирането на плода показало, че в зоната на мозъка има тъмно петно и това еднозначно се тълкувало като увреждане. Диагнозата на нероденото бебе била холопрозенцефалия. Тази аномалия е свързана с непълноценно ембрионално развитие на предната зона на мозъка.

В крайна сметка Лейн решила да ражда. Само си представете всичките й страхове до момента, в който се оказало, че диагнозата е била сбъркана! Момиченцето се родило със секцио и обстойното изследване потвърдило, че в развитието му липсват каквито и да било аномалии. Лекарите провели всички необходими тестове и трябвало да си признаят грешката. Грешка, която би струвала живота на едно дете.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *