Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечителят Димков: Месото е токсично и трови организма!

Лечителят познава билки за лечение на различни болести, но заедно с тях той винаги е давал на пациентите си и ценни съвети за природосъобразен живот и хранене

 

петър димков

Хранете се, за да живеете, а не живейте, за да се храните, съветва лечителят. Необходимо е да се храним три пъти на ден. За предпочитане е вегетарианската храна, защото тя е по-лесно усвоима от организма и съдържа всичко, което е необходимо. Доброто настроение на трапезата, патриархалното събиране на цялото семейство и благословията на хляба помагат храненето да изпълни предназначението си – да даде сили на човека за живот и духовно израстване.

Според него най-здравословни са плодовете, защото чистят както тялото, така и мислите и чувствата на човека. След това в класацията му идват зеленчуците, после ядките. Млечните храни поставя накрая. За месото смята, че съдържа токсини, които тровят организма.

Димков препоръчва периодично да се провежда тиквен ден.

През късната есен непременно направете разтоварващ ден с тиква – варена или печена, без захар или мед. Вземете хубава, голяма тиква, пригответе я и си я яжте на воля – ден или два, за колкото ви стигне, препоръчва Петър Димков.

Разтоварваща диета. 3 дни за закуска, обяд и вечеря се хапват прясно настъргани моркови, овкусени с мед и лимонов сок плюс пресни сезонни плодове. На четвъртия ден в менюто се включват печени или варени картофи и филийка пълнозърнест хляб. На петия ден се връщате към обичайното си хранене.

За да бъде почистването на организма по-пълно, лечителят съветва сутрин и вечер преди лягане да се пият по 6 супени лъжици гореща вода. След това се прави лека 10-минутна гимнастика, след което се взема контрастен душ, като се завършва със студена вода и масаж с груба хавлиена кърпа, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *