ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да победим синузита

Половин чаена лъжичка смлян синап се замесва с брашно и вода във вид на питка. В продължение на една седмица се налага челото, като болното място предварително се намазва със свинска мас. Компресът престоява 20-25 минути. Трябва да пари силно, което показва, че действа добре. Всеки път се прави нова пита до пълното излекуване на болния.

Захаросан чист пчелен мед с големина на грахово зърно се поставя в двете ноздри. Постепенно медът се стича към гърлото. Повтаря се 2-3 пъти дневно до пълното излекуване на синузита. Пресен корен от хрян се измива и настъргва на ситно ренде. 1 чаена лъжичка от хряна се слага към една супена лъжица царевично брашно и лъжица оцет. Смесват се добре, болното място се намазва със мас и със сместа. Държи се само 5 минути – първия ден , 10 минути- втория, 15 минути- третия, итака до петия ден с време траене 25 минути.След това се тръгва по обратния път до 5 минути.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Как да победим синузита

  1. mirela каза:

    Аз съм болна от СИНОЗИТ мама каза 4е синозита е вечен немисля че което и да се напише ще помогне аз съм на 10години невярвам немисля 4е някога ще се излекува

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *