ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Кръвната група крие тайни за характера на човека

„Лицето е огледало на душата“ – така ни учеха някога в училище

 

кръвна група характерА съвременните изследователи не са съгласни с такава постановка. Не лицето, а кръвната група може да разкаже много неща за човека. „Кажи ми каква кръвна група си и ще ти кажа кой си“, шегуват се те. Впрочем, на мнозина не им е до смях, когато по кръвната група се приемат хора на работа, поставят се диагнози и дори се подбират спътници в живота…

Преди няколко години Питер Дейвик – предприемчив мъж от Щутгарт, абсолютно уверен, че хората трябва да си търсят лика-прилика изключително по кръвната си група, организирал собствена служба за запознанства в интернет. За определена сума служителите й търсели и подбирали за самотни граждани подходящи партньори в съответствие с кръвната им група. Желаещите били много и бизнесът бързо се разраснал. Впрочем това изобщо не учудило самия Питер, тъй като благодарение на медицинското си образование той бил уверен, че съставът на кръвта може да даде информация за човека, за неговия характер и за пристрастията му.

Например хората от I кръвна група (или т. нар. нулева) са невероятно целеустремени и волеви. Те обожават завоеванията и победите. В същото време те са и деспотични, обичат всичко да бъде така, както те са казали.

Хората от II кръвна група (А) са отговорни и предвидливи. Раними и състрадателни са, малко песимистични. Праволинейни са, не умеят да заобикалят острите ъгли. Страхуват се от новостите, никога не вземат спонтанни решения.

Имате III (В) кръвна група? Вие сте общителен, весел, страстен и свободолюбив човек. Обичате да се впускате в пътешествия и интриги.

И накрая, няколко думи за хората от IV (АВ) кръвна група. Те могат да намерят подход към всеки човек:. чувствени, общителни, знаят много „правилни“ думи, но никога не забравят за себе си. Всичко, което правят, го правят единствено за себе си, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *