Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Нана: Ракът ми е проклет, но се предаде!

nanaТелевизионната водеща Нана твърди, че е взела много неща от болестта си. Ракът я променил към по-добро и й дал страхотен поглед върху живота.

„Сблъсъкът с рака е жесток. Битката е сериозна, но аз гледам на това като на ценен подарък. Започнах да ценя живота си повече, да искам да го изживея. Ракът ми даде приятели. Щастлива съм от преживяното“, са думите на водещата пред в. „Доктор“.

На въпроса дали са открили първоначалното огнище на рака, Нана отговаря: „Само по патология от материала, който извадиха от лимфните възли и метастазите, които имаше там, казаха, че клетките са свързани с рак на гърдата. Огнището е тръгнало от там. Аз ходех в продължение на 2 години на профилактични прегледи. Имам много ехографски и мамографски изследвания. На ехограф ходех през 3 месеца, но не откриваха нищо в гърдата. Проблемът при мен е, че наистина случаят е нетипичен. Не можеха да свържат непатологично увеличените лимфни възли с това, че има нещо, при условие, че нищо не се вижда в гърдата. Но има други пропуски, които впоследствие открих за себе си. Добре, че съдбата ме срещна с тази лекарка, която ме заведе при хематолог, който ми каза, че трябва да направя по-задълбочени изследвания. Има какво много да се направи в това отношение. Наистина жените да са запознати, да обръщат внимание върху себе си. Благодарение на това, че страшно много се самонаблюдавам, забелязах и другите проблеми, които се явиха. Имах проблем с месечния цикъл, не се чувствах добре, лимфните възли в лявата подмишница в един момент започнаха да се втвърдяват, появиха се още образувания“.

Нана споделя, че в продължение на година и половина е била под силен стрес. Не е знаела как ще протече лечението й.

„Моят рак е особен като мен, леко проклет, но в крайна сметка се даде, дано!“, са думите на водещата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *