ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Имате миома? Това са естествените начини за лечение!

Миома е фиброиден тумор. Този вид образувания са често срещани при жените в 30-те и 40-те години преди менопаузата. Те са причинени от анормален растеж в матката. 

Преглед за миома

Фиброидният тумор може да бъде безболезнен или болезнен в зависимост от размера и местоположението си. Има три типа миома, които са определени в зависимост от мястото – субсерозен се намира извън матката, интрамуралните фиброми са разположени в стените на матката и субмукозен – вътре в матката. Има няколко естествени метода, които помагат да се свие миомата.

Канела

Канелата може да се използва за намаляване или премахване на кървенето, което е свързано с фиброзните тумори. Смесете 1 чаена лъжичка канела с една чаша гореща вода и пийте ежедневно. Можете също така да вземете от 5 до 10 капки масло от канела на всеки 15 минути в продължение на четири часа или докато спре кървенето.

Билки

За да спрете болката, смесете 1 супена лъжица тинктура от Рейши с ¼ чаша вода. Приемайте това билково лекарство по три пъти на ден, докато симптомите отзвучат.

Можете да вземете 250 до 500 мг на ден Черен кохош под формата на таблетки – билкова добавка за облекчаване на болката.

Друго природно лекарство е тинктурата от Витекс бери (целомъдрено дърво). Вземете 25 до 30 капки на ден, за да изчезне малката миома. Този метод ще отнеме два месеца.

Билкова рецепта при миома

Направете следната смес от равни части (например по 1 супена лъжица): птиче семе (полско семе) (Lithospermum officialis), шапиче (цариче) (Alchemilla Vulgaris), пъпки или листа от черен касис (Ribes Nigrum), цвят от бял равнец (Achillea Millefolium), плодове от аврамово (адамово) дърво (Vitex agnus-castus) и дивата трицевидна теменуга (Viola tricolor). Трябва да вземете една чаена лъжичка от тази смес и да варите в 200 мл вода за 10 минути. Оставя се да изстине и се прецежда преди да се изпие. Това лечение на фиброма може да отнеме от 2 до 4 месеца.

МИОМАКС  MIOMAX е иновативна хранителна добавка, която допринася за нормалното функциониране на женската полова система и маточната мускулатура. Подпомага нормалния естрогенен баланс на женския организъм.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *