Междуребрена невралгия може да се излекува чрез нестандартни средства. Вижте ги!

Така наречената междуребрена невралгия поразява едно, по-рядко две или три междуребрия и се съпровожда с опасваща болна в гръдния кош. За разлика от сърдечната болка тя се усилва при обръщане на тялото, при докосване до ребрата и междуребните пространства, както и при ходене и дълбоко дишане.

 

невралгия

 

Бионергетиците смятат, че междуребрената невралгия възниква вследствие на пробив в енергетичната обвивка, защитаваща човека. За да се възстанови целостта й, трябва да се извърши проста оздравителна процедура.

Сутрин, един час преди закуска, се уединете на тихо място и седнете удобно. С ръката, която е от противоположната на поразената от невралгията страна на тялото, леко поглаждайте болното място с върховете на пръстите, за да отстраните отрицателната енергия. Движенията трябва да са такива, сякаш почиствате залепнал по дрехата пух. Ако кожата ви се изпоти, изтрийте я.

2. Постепенно се спускайте от болезненото място надолу на 20 – 30 см, като периодически изтръсквате ръцете, за да се избавите от отрицателната енергия. Продължете процедурата 7 – 10 минути. След това направете половинминутна пауза, като дълбоко дишате през носа и издишвате през устата.

3. Когато сте изчистили болната половина на гърдите, обработете по същия начин и здравата. След това „нагрейте“ болното място с положителна биоенергия. Представете си, че от темето, където се намира чакрата сахасрара, към това място струи златист горещ поток. Скоро ще усетите как болката си отива и се появява усещане за топлина.

4. След процедурата изчистете помещението от отрицателната енергия. Запалете свещ и обиколете с нея из стаята, като спирате за 20 – 30 секунди във всеки ъгъл, а на мятото, къдетое сте извършили енергети-ческото изчистване, останете минута.

5. Вечерта, както и на следващия ден, независимо как се чувствате, повторете процедурата.

Понякога при междуребрена невралгия може да ви се стори, че болката е съсредоточена в една точка.

В този случай се опитайте да „смачкате“ невралгичния „бяс“. Отначало, леко натискайки кожата, определете къде се крие „той“ – болката там е най-остра. След това няколко пъти натиснете това място с палеца, като леко го въртите по часовниковата стрелка и сякаш го завинтвате в тялото. При това усещанията ще са много болезнени, но ако ги изтърпите и масажирате точката няколко минути, болката ще ви отпусне, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *