ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Защо не мога да имам дете?

През последните години броят на семействата с репродуктивни проблеми у нас и в развитите страни значително нараства

 

стерилитетВ България над 200 000 двойки (около 15 %) не успяват да се сдобият с дете. Причините за безплодието са поделени почти поравно между двата пола. Неизяснени остават 15% от случаите на стерилитет.

Смята се, че има репродуктивен проблем, когато жената не успява да зачене в рамките на 1 година при редовен полов живот без използване на контрацептивни средства и методи. Двойката трябва да отиде при лекар специалист. Минимумът от изследвания включва анализ на спермата у мъжа и определяне на овулацията и проходимостта на маточните тръби у жената.

„Мъжете са много по-трудни пациенти, защото са по-малко склонни да споделят проблемите си – коментира пред вестник „Всичко за семейството“ гинекологът д-р Здравко Минев. – Мнозина смятат, че наличието на ерекция изключва проблем с фертилността. Някои дори отказват да се прегледат. Случва се съпругата да носи материала за изследване от къщи. Това поведение в много случаи е сред причините да се забави адекватното лечение.“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Защо не мога да имам дете?

  1. Ина каза:

    Аз бях у д-р Здравко Минев,нищо не ми каза хубаво,отишла в Украйна в клиниката BioTexCom,направихме 3 опита за IVF. Третия опит беше успешен,сега аз наистина щастлива и на 6 месяц)))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *