Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето как народът лекува брадавици със скоч!

Иsko4зобретателни хора търсят нови средства за лечение на различни болести, като се възползват от продуктите на 21 век. Призивът им е простичък: Забравете за отварите, за суровите картофи и миризливите мазила! Има нови, модерни церове! Например скоч…или технически аерозоли.

Обикновено парче скоч може да лекува брадавици, съобщават от medikforum.ru. Британски лекари впрочем потвърждават, че има нови домашни средства за справяне с различни здравословни проблеми. Спред тях например вана, заредена с овесена отвара, е в състояние да облекчи или дори да излекува упорития псориазис.

Британската ТВ-програма Health Freaks наскоро демонстрирала някои стари и новосъздадени народни рецепти за лечение. Д-р Ели Кенън, която била поканена за коментар, била удивена от това, че подобни методи все още се практикуват в 21 век. “Ние знаем, че няколко поколения британци си лекуват брадавиците с лепенки – като лекар аз бях скептична за резултата” – признава д-р Кенън. Но се оказало, че лепенката от скоч наистина решава проблема с брадавиците, при това често – и много бързо! За лекарката няма обяснение на този реален факт; допуска, че лечебният ефект е свързан с прекратения достъп на кислород, но това е само хипотеза.

В същото време се коментира и това, че домашните средства за лечение не работят при всички хора. На някого помагат – на други не. Така например няма научно потвърждение на версията, че мляко от майка-кърмачка облекчава очни възпаления. В същото време лечебната вана с отвара от овес давала облекчение на пациентите с псориазис.

Най-странно било лечението на артрит с техническия аерозол WD-40. Лекарите не смятат, че това има някакъв смисъл; но ако определени хора твърдят, че им е помогнало – по скоро става дума за ефекта на плацебо.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Ето как народът лекува брадавици със скоч!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *