ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Страдате от сърдечни проблеми? Пийте чай от червен глог!

Чаят от червен глог е лечебен

glogЧервеният глог се препоръчва на хора, които страдат от различни сърдечни проблеми. Чаят, приготвен от малките плодчета, може да се приема както от деца, така и от възрастни. Има и черен глог, който е по-полезен от червения, но се среща изключително рядко в природата.

Според народната медицина веществата в глога подсилват сърдечната дейност и регулират кръвното налягане. За да усетите ефекта от чая обаче, трябва да го пиете в продължение на поне 2-3 месеца. Но още в самото начало ще усетите как тежестта и стягането в областта на сърцето отшумяват.

Глогът се препоръчва и на хора, които са имали инфекциозни заболявания или се оплакват от повишена раздразнителност. Действа добре и при дълго безсъние и световъртеж.

Дневната доза е 3 супени лъжици глог, запарени в 500 мл вода. Престоява 20 минути, след което се прецежда. Можете да го пиете, подсладен с мед.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *