Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Знаете ли как да увеличите регулаторните Т-клетки?

Т-клетките или Т-лимфоцитите са вид бели кръвни клетки, които са част от имунната система на човека. Наричат се още лимфоцити. 

Функцията им и тяхното количество в организма ви е определящо за здравословното ви състояние. Намаляването на лимфоцитите може да е признак за много заболявания и състояния, включително СПИН и някои видове рак. Изследванията показват, че поддържането на здравословен хранителен режим е един от най-добрите начини за защита на имунната ви система.

Папая

Папаята е била използвана за лечение на много заболявания от векове. От известно време се увеличават научните доказателства, че папаята увеличава регулаторните Т-клетки в организма. Използва се не само плодът, но и листата и семената му. Намерете начин да се храните с повече папая – узрели плодове или сушени и пийте чай от листата. Колкото по-силен е чаят, толкова е по-ефективен. Вземете специално приготвен продукт от папая, който спомага и за изхвърляне на вредните токсини от организма.

Витамини и минерали

Фолиевата киселина, витамин В6, рибофлавин и тиамин са особено важни за правилното функциониране на Т-клетките и тяхното количество. Суровите плодове и зеленчуци са най-добрия начин да се получи максимален размер на тези хранителни вещества. Тъмно зелените листни зеленчуци, карфиол, броколи, тиква, домати, ягоди и моркови са богати на тези вещества и много спомагат за увеличението на Т-клетките.

Белтъчини, здравословни мазнини и фибри

Протеините и техните аминокиселини са съществен елемент от Т-клетките. Много богатите на протеини храни съдържат витамини, минерали и здравословни мастни киселини. А здравето на дебелото черво е от съществено значение за повишаване на Т-клетките, тъй като голяма част от имунната система зависи от това червата да абсорбират максимално добре хранителните вещества. Един от най-добрите начини за подобряване функцията на храносмилателната система и дебелото черво е яденето на храни с високо съдържание фибри.

 

 

Как да повишим защитните сили на организма?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *