ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечение на ишиас по бабешки

Непоносимата болка в кръста, която те събаря в леглото и е на път да те откаже от живота, има множество успешни противодействия в народните практики.

bolki-krustЗа лечение на ишиас често препоръчват черната ряпа, обясняват от webzdrav.ru. Ряпата се измива и настъргва на ренде, разстила се върху ленен или памучен плат и се поставя на кръста. Завързва се с кърпа, сгъната няколко пъти. Върху тази превръзка се слага парче хартия за печене и се увива топъл шал. Този компрес се държи толкова дълго, колкото можете да го изтърпите.

Ишиасът се лекува в Русия с питка от сурово ръжено тесто. То се замесва без мая и се оставя да престои, докато започне да издава кисела миризма. Тогава от него се взема неголяма топка и се разстила върху памучна тъкан на питка с дебелина до 2 сантиметра. Залепва се върху кръста и се увива с шал за цяла нощ. Процедурата се повтаря 10 вечери подред.

Друго средство е ваната с хрян. За нея са нужни 70 грама настърган хрян; той се потапя в топлата вода (36-37 градуса), опакован в марлена торбичка. Престоява се в такава вода 10-15 минути преди сън. Лечебният курс предвижда 12-14 вани. Подходящи са и ваните с хвойна.

Домашна мазилка от лют червен пипер също върши работа – но само ако кожата ви може да я изтрае. Прави се от стрити чушки и ароматно масло. Втрива се в болезнения участък 2-3 пъти на ден в продължение на 10 дни. Ефектът се усилва, ако след намазване увиете кръста с топъл шал. Ако получите зачервяване или обрив, трябва да прекратите този тип лечение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *