Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Просто и сигурно средство срещу херпес

Испанският микробиолог Франциско Пара препоръчва лечение на тривиалния херпес с екстракт от популярната билка вратига.

Tanacetum_vulgareТази лековита трева отдавна се използва в народната медицина в различни страни, описват от medikforum.ru. Действително традиционните лечения доказват ползата от билката при много заболявания.
Франциско Пара обяснява лечебния ефект при херпес с антивирусните агенти, които не позволяват на болезнения обрив да се развие.

В народната медицина вратигата по-често е позната като жлъчегонно средство и помощник в изчистването от глисти. Билката има противовъзпалително действие и лекува треска. Нормализира работата на бъбреците и жлъчката, забавя сърдечния ритъм, стабилизира кръвното налягане. Счита се дори че успешно помага при бъбречнокаменна болест.
С вратигата обаче трябва да се внимава, тъй като ефирното масло от това растение съдържа токсични компоненти. Преди да се предприеме каквото и да било лечение с вратига, необходима е надеждна консултация с фитотерапевт.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *