Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Култивираните гъби предпазват от рак!

Учени от САЩ откриха, че за имунната система на човека изключително силна укрепваща роля могат да играят култивираните печурки. Колкото повече гъби похапваме, толкова по-добре!

kultivirani-pechurkiВеществата, които се съдържат в гъбите, въздействат положително на дендритните клетки, изработвани от имунната система за борба с рака. Дендритните клетки стимулират производството на бели кръвни телца Т-лимфоцити, които не позволяват на раковите клетки да пробият имунната защита и пазят организма от вируси и бактерии, обясняват от medikforum.ru.

Учените съветват да се ядат гъби редовно, защото са убедени, че антираковият им ефект е сигурен.
Друга научна група – от Калифорнийския университет, потвърждава след проучвания извода за добрия профилактичен ефект от гъбите. Доказано е, че редовният прием на 100 грама гъби дневно може да стимулира обратно развитие на ракова тъкан в млечната жлеза. Гъбите могат да се превърнат в задължителен компонент от храненето на раково болни жени, настояват калифорнийците.

Вариантът се оказва лесно достъпен – за разлика от скъпите медикаменти и серуми в традиционното лечение на рака на гърдата, въвеждането на гъбения компонент не струва много пари.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *