Хапче-чудо изглажда бръчките

Таблетка, която съдържа композиция от растителни компоненти, ефективно се бори с бръчките и редуцира интензивността им с 10%. Действието на този препарат е тествано от голям брой възрастни жени с проблемна кожа.

Botox-Kraehenfuss-Vorher[1]Продуктът Dove Spa Strength Within с биоактивна съставка от растителни екстракти буквално заличава най-фините мрежи от бръчки около очите, популярни като “гъши лапки”. В това отношение хапчето е алтернатива на ботокса, считат от medikforum.ru. Продуктът вече се продава във Великобритания; едномесечен курс от таблетките струва 35 паунда.
В състава на Dove Spa Strength Within влизат соеви изофлавони, витамини, мастни киселини Омега-3 и ликопин – популярната съставка с лечебен ефект от доматите. Хапчетата са били тествани от 166 жени на средна възраст 61 години.

Дамите били разпределени на три групи. В първата давали малки дози от препарата, във втората относително високи, а в третата плацебо. След 14 седмици учените изследвали кожата на всяка от доброволките по специална методика. В първите две групи изразеността на бръчките била изчистена с 10% в сравнение с плацебо-групата. В организма на онези жени, които вземали най-високи дози, се отчело най-високо наличие на колаген – именно от това зависи добрият вид на кожата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *