Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво се случва с лицето, ако откажем пиенето?

Пиенето е вредно! Тази максима е позната на всеки, но все пак не е зле да разпуснеш от стреса с някоя и друга глътка. Две-три чаши вино вечер в добра компания или вкъщи не са престъпление, нали? Интересно какво ще се случи, ако напълно откажем този антистресов ритуал?

loraЖурналисти от британското издание Тhe Daily Mail решили да проверят последиците от подобен почти саможертвен акт, описват от medikforum.ru. Те решили да привлекат за експеримента си 40-годишната майка на две деца Лора Хогарт, която поемала по 15 спиртни дози седмично. За един възрастен човек това количество, преизчислено по нашенския стандарт на 5 големи чаши вино, всъщност не е нещо особено. В известна степен подобно количество може дори да се приеме за здравословно.

Няколко дни след тоталното спиране на алкохола лицето на Лора, което иначе било с постоянно зачервена кожа, започнало да се избистря и да изглежда значително по-добре. В края на първата седмица все още личали вените около носа. В същото време очите й се откроили върху изчистения образ. Според лекарите трябва да минат 3-4 седмици без алкохол, за да се възстанови нормалното циркулиране на кръвта по малките лицеви съдове.

В началото на експеримента Лора обикновено се събуждала към 2-3 часа през нощта. На втората седмица обаче сънят й станал като на младенец. След третата седмица се променило общото състояние на кожата й по цялото тяло – тя станала по-еластична и сияйна.

На четвъртата седмица се случило още нещо, което особено зарадвало Лора: изчезнало постоянното й главоболие. Тя усетила прилив на енергия, самочувствието й цялостно се подобрило. Определено изглеждала по-добре и по-здрава.
Когато експериментът приключил, жената обявила, че никога повече няма да пие.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *