Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

5 природни средства срещу рак

В природата няма едно средство за лечение на рак, но комбинацията от няколко …

…подпомагат тялото да се отърве от раковите клетки и да повиши имунната система, с което организмът да се справи с болестта.

Природните средства, които ще ви предложим по един или друг начин се борят за унищожаване на раковите клетки и работят за детоксикацията на организма, но сами по себе си те не могат самостоятелно да лекуват рак.

Чесън

Известно е, че чесънът инхибира канцерогенните образувания в организма. А човек е изложен на канцерогени по най-различни начини – замърсяване на околната среда, преработени храни, почистващи и козметични продукти и др. Чесънът е богат на сяра, а това спомага прочистването на ортганизма от токсини.

Котешки нокът

Котешкият нокът е родом от тропическите гори около река Амазонка. Кората на това растение подсилва имунната система и увеличава нейните антиракови способности. Котешкият нокът притежава уникалната способност да балансира имунните клетъчни нива. Може да се приема във формата на чай, като тинктура или капсули.

Имел

В Европа екстрактите от имел се използват за лечение на рак. Активните съставки на имел, известни като лектини, стимулират имунната система и унищожават раковите клетки. Екстрактите от имел могат да увеличат активността на естествените клетки на имунната система с пет до десет пъти. При проучвания върху животни, екстрактите от имел предотвратяват разпространението на немеланомен рак на белодробната тъкан.

Единственият вид имел, безопасен да се взема вътрешно, е европейският бял имел. Другите видове не трябва да се консумират. Имелът е установено ефективен при рак на пикочния мехур, половите органи и храносмилателния тракт. Най-често използваната форма на имел е инжекция, но също така се приема през устата – във вид на прах или тинктура.

Гъба Рейши

Гъбата Рейши е адаптоген, което означава, че помага на организма да се адаптира към стреса и да се противопоставя на инфекциите. Екстрактът от гъбата значително повишава имунната функция. В допълнение, тя съдържа полизахариди, които са известни в борбата с образуването и растежа на тумори. В лабораторни условия Рейши увеличава активността на имунните клетки от 140 до 186% . Проучванията при животни показват, че образуването на тумори намалява с 86%. Те са най-ефективни срещу рак на гърдата и рак на дебелото черво. Има и успешни случаи при левкемия, рак на черния дроб, стомаха и рак на белия дроб.

Кафяви морски водорасли

Съдържащият се във водораслите органичен йод спомага за нормализиране на състоянието при заболявания на щитовидната жлеза, напълняване и подобряване функцията на лимфната система. Предпазването от рак е свързано с нивото на хормона естроген – известно е, че японските жени, чиято храна е богата на водорасли, имат по-ниски нива на рак яйчниците, гърдата и на ендометриума. Едно изследване на Калифорнийския университет в Бъркли е установило, че диета, съдържаща водорасли понижава серумните нива на естрадиол при жените и има фитоестрогенни свойства. Веществото фукойдан във водораслите предизвиква клетъчна смърт на раковите клетки.

 

 

Възможно ли е да се защитим от рак чрез профилактика?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *