Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Чаят на туземците от Самоа лекува СПИН и рак!

Чаят на туземните племена от тихоокеанския остров Самоа може да се окаже предшественик на нови, мощни антивирусни лекарства. Според експерти той ще спомогне за прекратяването на световната епидемия от СПИН.

mamalaУчени от Станфорд изненадващо съобщиха, че самоанският чай има потенциал да лекува СПИН. Този чай се прави от корите на местното дърво мамала, описват от medikforum.ru. Запарката съдържа компонента простратин, който при съвременно извличане и синтез увеличава първоначалната си сила сто пъти. Векове наред туземците от Самоа успешно лекуват с този чай хепатит.

Авторът на изследването – д-р Пол Вендер е на мнение, че подобна сила за лечение може би се крие и в други натурални продукти. Перспективни са например морските дарове. Това дава големи надежди за нови технологии на лечение за такива тежки страдания като СПИН, рак и Алцхаймер. Д-р Вендер е убеден, че неговото изследване представлява фундаментално нов подход към някои от най-опасните и упорити болести на съвремието. Екипът му вече е успял да синтезира от кората на самоанското дърво компонент, който ще се използва в създаването на нов противовирусен препарат.

Екипът вече работи със синтетичен аналог на простратина, който според д-р Вендер е основа на новото лечение на СПИН, рак и Алцхаймер. Странно е, че подобно древно средство се оказва ефективно за лечението на болести, възникнали през 20-и век, но е чудесно, че науката може да разчита библиотеката на природата и да се справя с т.н. нелечими страдания.
Новият препарат е в състояние да “събужда” и унищожава спящите клетки на вирусите. Това е важно, защото всички методики на лечение сега атакуват единствено проявените “злодеи”. Когато бъдат унищожени, на тяхно място идват нови от резервните спящи резервоари. С новото средство лечението става ефективно именно в тази посока и болестите могат да бъдат унищожавани напълно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *