Билколечение при фарингит

Смесват се по 50 грама стръкове босилек, 50 грама листа жиловлек и 100 грама цветове от лайка. В 400 грама кипяща вода се поставя 1 супена лъжица от сместа. Вари се 5 минути, кисне 2 часа и се прецежда. С отварата се правят жабурения и гаргари 5 пъти дневно през 3 часа.

Смесват се 100 грама камшик, 50 грама , листа от черна боровинка и 30 грама лен. В 400 грама кипяща вода се поставя 1 супена лъжица от сместа. Вари се 5 минути, кисне 2 часа и се прецежда. С отварите се правят жабурения и гаргари 5 пъти дневно през 3 часа. Лечението продължава 10 дни след изчезване на болестните признаци.

Смесват се по 50 грама цветове от лайка, плодове от кориандър, корени от бял оман, корени от черен оман, листа от градински чай. В 400 грама вода се поставя 1 супена лъжица от сместаВари се 5 минути, кисне 2 часа и се прецежда. С отварите се правят жабурения и гаргари 5 пъти дневно през 3 часа.

Оценете статията
Оценка 4 от 1 гласували

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Актуални промоции в lekuva.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.