Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Скенер диагностика кара кожата да разказва

Ако кожата ни е грапаво суха какво трябва да направим?

 

млада кожа Вместо да тичаме към дерматолога и да се чудим дали ни казва истината за състоянието на кожата ни, май е по-добре да се подложим на скенер диагностика. 3D изображението ще ни разкаже всичко.

Показва къде по лицето могат да се появят тъмни петна по лицето

Самото изследване е приятно почти колкото целувка. И тук се затварят очи, но вместо от устни лицето се докосва от светкавица – веднъж, втори път и снимката е готова. Скенер диагностиката се прави с бяла и кръстосано поляризирана светлина, не е лъчева, така че е напълно безвредна за любимото ни лице, което виждаме всеки ден в огледалото. След снимката апаратът бързичко „сготвя“ 3D модели на кожата ни и дерматологът е готов да ни ги разкаже. „Американският апарат отчита нивото на пигментация на кожата, на хидратация, наличие на разширени капиляри, разширени пори, състояние на колагено-еластиновата мрежа и бръчките“, обяснява пред списание „За жената“ дерматологът д-р Слава Божинова. Апаратът „вижда“ дори в бъдещето, защото показва има ли скрити пигментации в дълбочина, които биха се появили след няколко години. Най-хубавото е, че сами ще се убедите с очите си къде са тези зараждащи се зони. И вече да имате малки неприятни тъмни зони по лицето в резултат на прекомерно излагане на слънце или от хормонални нарушения, те не са за цял живот. Необходими са ви 2-3 лазерни процедури (по една на месец) и петната над устните, които отдалече приличат на мустаци, ще изчезнат. Но лазерните процедури се правят само от септември до май. Ако сте на мнение, че точно през лятото ще кажете „бай, бай“ на петната, изберете процедурата „Маями пил“. Нужни са ви между 4 и 6 посещения през 10-14 дни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *