ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Супермед изцелява проблемни рани и обриви

Учени създадоха мед със суперкачества, способен да изцелява много бързо проблемни рани и обриви. Супермедът е ефикасно средство при тежки инфекции.

medМедът Surgihoney (хирургически мед) е успешна биоинженерна разработка, информира medikforum.ru. Цяла година продуктът е бил тестван в една от болниците в Хемпшир, Великобритания. По безспорен начин е доказано, че лечебният мед за броени дни възстановява от рани и пресни белези, както и от стафилококови инфекции. Благодарение на него количеството на родилките, получили усложнения след секцио, било намалено два пъти.

Особено ефективен се оказал медът за изцелението на британските войници, ранени в Афганистан. Раните им изведнъж започнали да заздравяват като по чудо, след като започнала обработката им с лечебния мед. Медът се проявил и като успешно средство за овладяване на различни кожни възпаления, акне, драскотини. Приложили го успешно и за неутрализирането на кожни проблеми у пациенти на химио- или лъчетерапия.

Медът е известен от векове с целебните си качества, макар че в последно време за инфекциите най-често се прилагат антибиотици или пеницилин. Surgihoney може не по зле от медикаментите да убива микроби и да се проявява като отлично средство с бактерицидно действие. За медицински цели удивителният продукт се пакетира в дозички от по 10 грама. Те действат успешно при бактериални инфекции, паразити и гъбични зарази. Този мед единствен ускорява и зарастването на проблемни рани.
Лекарите от Врачи Hampshire Hospital проверили Surgihoney, като сравнили лечебния мед с другими марки от цял свят. Всички видове и сортове подпомагат оздравителните процеси, единствено Surgihoney е в състояние да съкрати двойно времето за зарастване на една рана.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *